ENS PRESENTEM

Benvinguts us presentem el nostre blog. Som la Virgi, la Mery i la Noelia, estudiants d'Educació Infantil de la Unviersitat Rovira i Virgili de Tarragona

Amb aquest blog , volem que viatgeu amb nosaltres per les diferents estacions de l'any, que gaudiu de les festes que es celebren i de les activitats que realitzarem en cadascuna d'elles.

Esperem que el nostre blog us sigui interessant!

martes, 5 de octubre de 2010

J CLIC

QUÈ ÉS?

El Clic és conjunt d'aplicacions de programari lliure que permeten crear diversos tipus d'activitats educatives multimèdia com puzzles, associacions, exercicis de text, mots encreuats, sopes de lletres i altres.  La zonaClic és un servei del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya creat amb l'objectiu de donar difusió i suport a l'ús d'aquests recursos i oferir un espai de cooperació obert a la participació de tots els educadors/es que vulguin compartir els materials didàctics creats amb el programa.
Les principals seccions de la zonaClic són:


Biblioteca d'activitats

És el recurs més valuós de la zonaClic. Està formada per centenars d'aplicacions creades gràcies a moltes hores de feina desinteressada d'educadors i educadores de diversos països. Si les trobeu útils i interessants no oblideu enviar-los un missatge per agrair-los l'esforç!

JClic

És un conjunt de programari lliure amb llicència GNU GPL que serveix per a realitzar diversos tipus d'activitats educatives multimèdia: puzzles, associacions, exercicis de text, mots encreuats, sopes de lletres i altres. Està desenvolupat en Java i funciona en sistemes Windows, Linux, Mac OS X i Solaris.

Clic 3.0

El programa original, antecesor del JClic, va ser creat per al Windows 3.1 i està disponible en set idiomes diferents. El seu desenvolupament es va iniciar el 1992 i des d'aleshores ha servit per a crear milers d'activitats adreçades a diverses àrees i nivells educatius.

Comunitat

Un espai per al diàleg, la comunicació, l'intercanvi i la cooperació entre desenvolupadors, autors de materials, educadors i altres persones i institucions intressades en el projecte. També conté una relació d'enllaços a altres webs relacionades amb el Clic.

Documents

Tot tipus de documents sobre el Clic i el JClic: articles, manuals tècnics, guies de l'usuari, tutorials, cursos de creació d'activitats...

Suport

Aquí hi trobareu les preguntes més freqüents sobre el projecte Clic i els seus programes, i l'ajuda per configurar el vostre ordinador per què tot funcioni correctament.

Eines

En aquest apartat hi ha una recopilació d'eines lliures i shareware que poden resultar útils per crear, editar o distribuir activitats Clic.

Cerca

Diversos recursos per a facilitar la navegació i la localització d'informació al web





No hay comentarios:

Publicar un comentario