ENS PRESENTEM

Benvinguts us presentem el nostre blog. Som la Virgi, la Mery i la Noelia, estudiants d'Educació Infantil de la Unviersitat Rovira i Virgili de Tarragona

Amb aquest blog , volem que viatgeu amb nosaltres per les diferents estacions de l'any, que gaudiu de les festes que es celebren i de les activitats que realitzarem en cadascuna d'elles.

Esperem que el nostre blog us sigui interessant!

martes, 5 de octubre de 2010

Cacera del tresor


Una caça del tresor és una pàgina web amb una sèrie de preguntes i una llista de pàgines web en les els alumnes busquen les respostes.
 Al final s'acostuma incloure la “gran pregunta”, on la resposta no apareix directament en les pàgines web visitades al final i que requereix que els alumnes integrin els coneixements adquirits en el procés. 

Són estratègies útils per adquirir informació sobre un tema determinat i practicar habilitats i procediments relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació en general i amb l'accés a la informació a través de la Internet en particular.
les podriem situar en un nivell per sota de les WebQuests ja que no acostumen a proposar als alumnes la resolució de cap tipus de problema, ni la exposició de conclusions finals.


CARACTERISTIQUES




  • Són fàcils de crear i la cerca que han de realitzar els alumnes son divertides i formatives.
  • poden implicar qualsevol àrea curricular de forma simultanea.
  • serveixen per a consolidar els coneixements que volem que tingin els alumnes sobre un tema i al mateix temps s'ofereix als alumnes coneixements tecnològics.
  • És poden utilitzar com activitats qe impliquin a tota la classe, en grups  de forma individual.
  • És poden adaptar a moltes circumstancies. Als més petits s'han de proposar poques preguntes i al costat de elles l'enllaç on han de trobar la resposta.
  • Trenquen amb els límits de l'aula tradicional, milloran l'hàbit de lectura, etc... 

La Caza del Tesoro




                

No hay comentarios:

Publicar un comentario